Tip protector til beskyttelse af vingetip

PRO-PAD® TIP 1™ tip protector til beskyttelse af vingetip

Dansk Gummi Industri har lyttet til kunderne i vindmølleindustrien og udviklet en tip protector, der skal øge synligheden i trafikken og beskytte spidsen på vingen under transport og ved opbevaring. Dermed undgås skader på vingen, der kan betyde økonomiske tab og forsinkelser.

PRO-PAD® TIP 1™ imødekommer kravene til sikkerhed i forbindelse med vingetransport, også for de personer, der er omkring vingen.

Konstruktionen sikrer en høj friktion til vingens overflade, så den ikke flytter sig når vingen er i bevægelse. Produktet leveres komplet med stropper til fastgørelse, så den ikke falder af under transporten.

PRO-PAD® TIP 1™ er en fleksibel løsning, med en høj slidstyrke, der passer til alle vingetyper og -størrelser, både offshore og onshore.

Den er forberedt til montage af ekstra udstyr som f.eks. rotorblink og langgods afmærkning.

 

Design Manager Carsten Sommer er meget tilfreds med løsningen og han fortsætter:


”Med PRO-PAD® TIP 1™ har vi udviklet en meget fleksibel løsning, der imødekommer vores kunders ønsker om øget synlighed og beskyttelse. Den passer til alle vingestørrelser, hvilket er en fordel, da vingerne bliver større og større. Der er selvfølgelig blevet ansøgt om patent på konceptet”

 

Læs mere om PRO-PAD® TIP 1™