Polyurethan hjul

Hjulbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer

Polyurethan hjul
PUR hjul Dansk Gummi Industri

Slidstærkt og holdbart materiale

 Polyurethan hjul, også kaldt PUR hjul, bruges indenfor mange områder, hvor der stilles krav til for eksempel slidstyrke og holdbarhed.

Hos Dansk Gummi Industri producerer vi komplette løsninger i polyurethan, som f.eks. truckhjul, fremtrækshjul, bandager, hjul til løftevogne, hjul til rullebukke, transportvogne samt sværlasthjul.

Med hjul fremstillet i PUR fra Dansk Gummi Industri får du et ualmindeligt slidstærkt produkt, der kan holde til store belastninger under krævende arbejdsforhold.

Skal hjulene for eksempel anvendes i meget fedtede eller våde miljøer, kan vi fremstille dem med kissel eller soft-grip.

Polyurethan hjul

Kundetilpassede løsninger

Med hjulbaner af polyurethan får man en fleksibel og slidstærk belægning der fungerer godt, selv under meget høje belastninger.

Dansk Gummi Industri udvikler polyurethan hjul ud fra kundernes individuelle krav til belastning, slidstyrke og holdbarhed og vi pålægger polyurethan på flere forskellige typer hjulkerner som f.eks. kerner af støbejern eller af aluminium.

Vi producerer hjulbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter anvendelsesområde, formål og individuelle specifikationer.

Polyurethan hjul Dansk Gummi Industri

Renovering af polyurethan hjul / PUR hjul

Er dine PUR hjul blevet slidte og trænger til ny belægning? Så har vi stor erfaring i renovering af hjul, hvor vi på en effektiv og økonomisk måde kan fjerne den slidte belægning og pålægge en ny.

Det er et både billigt og holdbart alternativ til køb af nye hjul.

Er du mere til gummi end PUR, tilbyder vi også hjul og belægninger udført i gummi. Naturligvis med mulighed for forskellige hårdhed og farver.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores løsninger inden for polyurethan hjul, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information.

Vi kan hjælpe med at udvikle og forbedre belægningerne på dine hjul, og vi rådgiver og vejleder desuden gerne om valg af det optimale materiale til dine behov.

Kontakt os