Gummihjul og industrihjul

Gummihjulsbelægninger og komplette gummihjul i alle størrelser

Hjul i gummi
Gummihjul

Produktion af gummihjul – industrihjul i gummi

Gummihjul benyttes til en lang række formål og produceres med forskellige egenskaber alt efter behov. Hos Dansk Gummi Industri pålægger vi gummi på hjul til blandt andet trucks, løftevogne, rullebukke, transportvogne, sværlast og lignende. Desuden tilbyder vi komplette gummi hjul i alle størrelser.

Vi producerer gummihjulsbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Blandt andet med belægning i enten sort eller lyst gummi og i varierende hårdhedsgrader – fra 40 shA til 90 shA. Desuden rådgiver vi gerne om mulighederne inden for hjulene, som f. eks. hjulets størrelse, lasteevne, kapacitet og slidstyrke.

Reparation af massive gummihjul

Vi har stor erfaring i renovering af slidte, massive hjul i gummi, hvor vi effektivt og økonomisk kan fjerne den slidte belægning og lægge en ny på.

Alternativt tilbyder vi også hjul og belægninger udført i polyurethan, som er kendt for sin høje slidstyrke og holdbarhed.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger inden for gummihjul, så er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information.

Vi kan hjælpe med at udvikle og forbedre belægningerne på dine hjul og vi rådgiver og vejleder desuden gerne om valg af det optimale materiale til dine behov.

Kontakt os