Gummiplader, vandskæring og udstansning

Designet, udviklet og produceret efter dine behov

Hjul i gummi
Gummiplader, vandskæring og udstansning

Gummiplader

Gummiplader benyttes til flere formål, blandt andet til skridsikring, støddæmpning, afdækning, tætning og vibrationsdæmpning.

Dansk Gummi Industri producerer og leverer plader i gummi til alle formål og med flere forskellige egenskaber. Blandt andet gummiplader og ruller som både svampegummi, cellegummi og faste gummiplader, efter specifikke mål og udstanset til komponenter som f.eks. pakninger eller gummimanchetter.

Gummipladerne produceres med både glatte og profilerede overflader samt i forskellige farver afhængig af, hvilke typer plader dit produkt skal udføres i.

Er der behov for produkter med særlige godkendelser i forbindelse med håndtering af f. eks fødevarer, så kan vi også levere dette. F.eks. DVGW, KTW, FDA, BGVV, WRAS, W270 godkendelser.

Udstanset eller vandskåret gummi

 Dansk Gummi Industri kan levere udstanset eller vandskåret gummi i både enkle og komplicerede udformninger, alt efter behov. Løsningerne i udstanset gummi er udarbejdet præcis efter kundens specifikationer og de kan leveres i både store serier udført med CNC-skæring samt i mindre serier udført med regulært håndarbejde.

Som med plader kan vi desuden levere udstansede gummiemner med monteringsklæber på både én og to sider.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om specialfremstillede gummiplader eller udstanset gummi, så er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information. Vi kan hjælpe med at udvikle en løsning, der passer specifikt til din virksomheds eller branches behov. 

Kontakt os