EPDM gummi

Øvrige gummiløsninger
Øvrige gummiløsninger

EPDM gummi

 Hos Dansk Gummi Industri producerer vi også i EPDM gummi. Det er en teknisk gummi med adskillige anvendelsesmuligheder, der egner sig særligt til udendørs brug.

EPDM gummi har mange gode egenskaber, især i forhold til varme, ozon og sollys, da det har en utrolig god modstandsevne overfor disse elementer. Materialet er stadig fleksibelt ved lavere temperaturer og det kan anvendes helt ned til -40C.

EPDM har ikke blot en fremragende modstandsevne overfor både vand og damp, men er også velegnet til syrer og alkalier, alkoholer, acetone og methylethylketon (MEK).

Denne type gummi kan være det rigtige valg, hvis man har behov for et fleksibelt produkt i ”hårdere miljøer”.

Hvad kan EPDM bruges til?

EPDM gummi benyttes i flere forskellige brancher. For at sætte anvendelsesmulighederne i perspektiv, så har det længe været et fortrukket materiale til flere løsninger, som bl.a. pakninger, tætninger, lister, afdækning og ekstruderede profiler.

Det fås i både svampe- og cellegummi og produceres i forskellige pladetyper, med hårdheder fra 95 shore A til 80 shore A – og så er det også velegnet til fødevarekontakt, hvorfor vi producerer det i en fødevaregodkendt 60 shore lys.

Vil du vide mere?

 Hos Dansk Gummi Industri er vi specialister i gummiløsninger af enhver art. Vi er en innovativ og engageret samarbejdspartner, der gerne deltager aktivt i udviklingen af nye produkter og løsninger – fra tegnebord til færdigt produkt.

Kontakt os