Formstøbt gummi

Formstøbt gummi

Gummiemner i mange former, størrelser og kvaliteter

 Formstøbt gummi giver utallige anvendelsesmuligheder og bliver benyttet i større eller mindre grad indenfor stort set alle tænkelige brancher og industrier.

Hos Dansk Gummi Industri er vi eksperter indenfor gummiprodukter og udvikler specialfremstillede løsninger til kunder i både ind- og udland.

Med udgangspunkt i kundens behov for funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi individuelle løsninger indenfor formstøbt gummi, der opfylder konkrete krav og behov.

Formstøbt gummi – den rigtige løsning

Hos Dansk Gummi Industri tilbyder vi formstøbte gummi-emner i både små og store seriestørrelser samt i flere forskellige gummimaterialer. I udviklingsprocessen lægger vi stor vægt på afdækning af behov, rådgivning, muligheder og valg af det bedst mulige materiale til at opnå den optimale løsning.

Ønsker du formstøbte emner i gummi med indstøbte metalemner, hvor unikke egenskaber fra både gummi og metal forenes, tilbyder vi desuden stærke og holdbare løsninger. Hvad end der er tale om aluminium, stål eller messing.

Vi tilbyder blandt andet miniature-emner udført i gummi, komplekse formdele, membraner og ventiler samt gummi-metal støbninger og andre støbte gummiartikler.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om vores mange løsninger inden for formstøbte emner, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information. 

Vores erfarne og engagerede medarbejdere vejleder og hjælper gerne med at udvikle den optimale løsning til dine behov.

Kontakt os