Customer Sales Supporter

- med interesse for tekniske salgs- og indkøbsopgaver

Gør karriere hos Dansk Gummi Industri A/S

JOBBET ER BESAT!

Som Customer Sales Supporter refererer du til vores Internal Sales Manager og får daglige opgaver indenfor salg og indkøb.

Virksomheden er ordre producerende og i kraftig vækst, så udover de daglige rutiner, vil der være en række opgaver, hvor du går i dybden med bl.a. telefonisk salg og rådgivning til kunder, opfølgning af tilbud og forespørgsler på indkøb.

Vi forventer, at du har en teknisk forståelse, kan læse tegninger og motiveres af at arbejde med såvel kunder, oprettelse og vedligeholdelse af stamdata, kundebesøg og diverse administrative ad hoc-opgaver, og er vant til selv at byde ind med nye opgaver eller relevante tiltag, der kan optimere rutiner og processer i salgsafdelingen.

Du er fagligt dygtig og ambitiøs og kan lide at arbejde struktureret og selvstændigt.

Dine IT-kompetencer er stærke og du er en erfaren bruger af ERP-systemer (gerne NAV)
og MS Office-pakken.

 

Af andre arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

• Teknisk rådgivning i salgsprocessen
• Oprettelse af salgstilbud, salgsordre og indkøb
• Forespørgsler til vores underleverandører
• Deltage i salgsmøder
• Deltage i kunde- og leverandørbesøg

Din baggrund for at søge denne stilling er baseret på et tilsvarende job i en virksomhed, hvor du igennem nogle år har vist, at du mestrer dine ansvarsområder.

Du har en god relevant uddannelse indenfor salg og har gode sprogkundskaber i engelsk og gerne tysk, der giver dig den nødvendige ballast til at kunne udføre jobbet.

Hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, er det en fordel. Derudover er det et plus, hvis du har erfaring med ejerledet virksomhed og er vant til, at man naturligt deltager i andre opgaver i salgsafdelingen.

Kan du se dig selv i denne stilling, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor personlig trivsel betyder meget, skal du sende dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

Du søger jobbet ved at sende en mail til job@danskgummi.dk

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:


Dorthe Haufschild

Internal Sales Manager
Tlf. 7632 2233