Vingetransport kræver modulære løsninger

Transport af vindmøllevinger er en kompleks, tidskrævende og dyr omgang med stigende projektomkostninger, nye behov for værktøj og større logistiske krav.

Vingerne er lange – og de vokser år for år – og de er udfordrende at flytte, da du både har fysiske og lovgivningsmæssige begrænsninger at tage hensyn til.

Vinger er kritiske for vindmølleprojektet

For at få en sikker transport skal sikringen være i overensstemmelse med gældende lovgivning. Sikkerhed og arbejdsforhold for dem, der håndterer udstyret, skal også prioriteres.

Vindmøllevinger er dyre og kritiske for hele vindmølleprojektet. En skade på vingen vil kunne resultere i en markant omkostning og det vil også medføre en risiko for at hele installationen af vindmøllen bliver forsinket.

PRO-PAD® System™ til transport og opbevaring af vinger, tårne og naceller

Modulopbygget system

Transport af vindmøller skal derfor tages alvorligt og for at imødekomme alle krav er en modulbaseret løsning at foretrække.

Med det modulære PRO-PAD® System kan man undgå hele tiden at skulle investere i nyt værktøj og lagerbeholdningen holdes på et minimum, da varenumrene kan genbruges til de forskellige vinger.

Fleksibel løsning

PRO-PAD® er designet til hurtig og nem installation og med den nye tilføjelse til sortimentet, PRO-PAD® Flex, er det nu endnu nemmere at montere PRO-PAD® på LE siden.

Modulariteten i systemet gør at det passer til alle designs, det er nemt at installere og så er det omkostningseffektivt at skifte på stedet fremfor at skulle transportere værktøjet til et værksted.

Udover PRO-PAD® System tilbyder vi også andre produkter til beskyttelse af vindmøllevinger under transport.

Transport, opbevaring og håndtering

Vidste du, at Dansk Gummi Industri tilbyder PRO-PAD® Systemet i flere forskellige ’shores’ eller niveauer af hårdhed. Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale til din applikation.

PRO-PAD® System blev oprindeligt udviklet til transport, opbevaring og håndtering af vindmøllevinger. I dag bliver det også brugt til tårne, naceller, monopæle mv.

PRO-PAD® TIP 1™

Tip Protector til beskyttelse af vingetip under transport og opbevaring.

Læs mere.

Tilmeld nyhedsmail

  – og bliv løbende informeret om nye projekter, produkter og andet fra vores verden.

Interesseområde*:

Du mangler at vælge minimum en her.

Du mangler at vælge minimum en her.

Tak for din tilmeldning!
Ups! Du mangler at udfylde påkrævede felter