Rør, stænger og plader

Polyurethan plader, rør og stænger. Fleksibilitet, slidstyrke og holdbarhed

Polyurethan rør, stænger og plader

Polyurethans (PUR) mange gode egenskaber med hensyn til fleksibilitet, slidstyrke og holdbarhed gør materialet ideelt til fremstilling af emner som rør, stænger og plader. Dansk Gummi Industri designer, udarbejder og producerer specialudviklede produkter som polyurethan plader, rør og stænger i høj kvalitet – ud fra kundens specifikke ønsker og behov. Vi hjælper vores kunder med hele processen. Fra problemafdækning og løsningsmuligheder – til rådgivning og produktion.

Hos Dansk Gummi Industri udvikler vi produkter som f.eks.: polyurethan plader, polyurethan rør, polyurethan stænger samt profiler i polyurethan i afskårne størrelser efter mål til brug som underlag og beskyttelse. For eksempel i forbindelse med presning og udstansning, pakninger og lister, glide- og skrabeplader, rundstænger, bøsninger og støddæmpere. Produkterne kan – som vores mange andre PUR produkter – fremstilles efter individuelle mål og for pladernes vedkommende – udskårne i former, der passer til anvendelsesområdet. Desuden er der en lang række muligheder hvad angår både hårdhed (shore) og farver.

Rådgivning om polyurethan plader, stænger og rør

Hos Dansk Gummi Industri er vi markedsledende indenfor specialfremstillede emner i polyurethan. Vi har indgående kendskab til materialets styrker og begrænsninger, og kan rådgive omkring materialevalg til din konkrete anvendelse af rør, stænger og plader i polyurethan.

Kan vi hjælpe?

Hos Dansk Gummi Industri har vi over 100 års erfaring med branchen og er kendt for at være i front med udviklingen. Kan vi hjælpe din virksomhed med rør, stænger, plader eller ligende produkter i polyurethan? Så sidder vi klar til at hjælpe dig med en innovativ, holdbar og fleksibel løsning.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting