Formstøbt polyurethan

Lang holdbarhed, høj slidstyrke og god driftsøkonomi

Formstøbt polyurethan

Polyurethan er ensbetydende med lang holdbarhed, høj driftsikkerhed og god driftsøkonomi. Dansk Gummi Industri leverer innovative og komplekse løsninger i formstøbt polyurethan – også kaldet PUR – til en lang række formål. Polyurethan er særligt velegnet i funktioner, hvor der stilles krav om høj friktion og stor modstandsdygtighed mod slid, stød og slag.Med afsæt i vores store erfaring med polyurethan, tilbyder vi løsninger i et utal af former, størrelser og kvaliteter. Med udgangspunkt i krav for funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi specialdesignede produkter i absolut højeste kvalitet.

Den rigtige løsning i formstøbt polyurethan

VI udvikler emner i formstøbt polyurethan i alle tænkelige former, størrelser og kvaliteter – helt afhængig af, hvilke sammenhænge emnet skal indgå i. Eksempler på løsninger i PUR inkluderer sværlasthjul, sværlastvalser, diverse sliddele, afskrabere, vibrationsdæmpere, fjedringselementer, pakninger, koblingselementer, maskindele, elementer til beskyttelse, lamelhjul, cycloner og tragte. Vi kan også bygge specialdele op af flere forskellige typer polyurethan med varierende hårdhed.

Ønsker du mere information?

Vil du vide mere om vores løsninger inden for formstøbt polyurethan, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information. Vi vejleder og hjælper med at udvikle den optimale løsning til dine behov.

Som alternativ til polyurethan tilbyder vi desuden løsninger i formstøbt gummi, der produceres efter individuelle ønsker og behov.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting