Fødevareindustri

Specialudviklede produkter med fokus på sikkerhed og hygiejne

Specialudviklede produkter med fokus på sikkerhed og hygiejne
Løsninger i gummi og polyurethan til fødevareindustrien

Fødevaregodkendte materialer

Hos Dansk Gummi Industri har vi stor teknisk viden og erfaring med produkter, der kræver specifikke fødevaregodkendelser og har særligt høje hygiejnekrav.

Vi udarbejder løsninger til producenter og forarbejdningsvirksomheder i alle dele af fødevarebranchen, blandt andet til slagterier, mejerier, bagerier og andre mad- og drikkevareproducenter.

Vi kan hjælpe med udvikling af løsninger, der lever op til særligt høje standarder inden for hygiejne og sikkerhed og kan fremstille emner med en lang række godkendelser som f.eks. DVGW, KTW, FDA, BGVV, WRAS og W270 samt EU regulation 10/2011 og 2017/752.

Se kontrolrapporten for vores fødevaregodkendte gummi

Gummivalser

 Gummivalser benyttes til mange forskellige formål. Vi specialudvikler, fremstiller og renoverer gummivalser i alle forskellige størrelser, overflader og faconer.

Læs mere om gummivalser

Valser til fødevareindustri

Polyurethan valser

 Vi udfører belægning og renovering af massiv PUR på ruller og valser i alle størrelser og materialer. Herunder også løsninger godkendt af Fødevarestyrelsen.

Læs mere om polyurethan valser

Gummihjul

Gummihjul

 Vi producerer gummihjulsbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Til eksempelvis trucks, løftevogne, rullebukke og transportvogne.

Læs mere om gummihjul

PUR hjul Dansk Gummi Industri

Polyurethan hjul

 Vi udvikler polyurethan hjul ud fra kunders individuelle krav til belastning, slidstyrke og holdbarhed. F. eks. truckhjul, fremtrækshjul, bandager, løftevogne og sværlasthjul.

Læs mere om polyurethan hjul

Formstøbt gummi

 Med udgangspunkt i individuelle krav omkring funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi formstøbte gummiløsninger i et utal af former, størrelser og kvaliteter.

Læs mere om formstøbt gummi

Polyurethan : PUR produkter

Formstøbt polyurethan

 Med udgangspunkt i krav til fleksibilitet, funktionalitet og slidstyrke, tilbyder vi specialdesignede løsninger i formstøbt PUR.

Læs mere om formstøbt polyurethan

Polyurethan PUR plader, stænger og rør

Plader, stænger og rør

 Vi tilbyder PUR løsninger indenfor rør, stænger og plader. Presning og udstansning, pakninger og lister, rundstænger, rør, bøsninger og støddæmpere.

Læs mere om plader, stænger og rør

Pakninger

 Til fødevareindustrien producerer og leverer vi specialudviklede pakninger til en lang række formål. Udviklet specielt til kundens specifikke behov.

Tilmeld nyhedsmail

– og bliv løbende informeret om nye projekter, produkter og andet fra vores verden.

Interesseområde*:

Du mangler at vælge minimum en her.

Du mangler at vælge minimum en her.

Tak for din tilmeldning!
Ups! Du mangler at udfylde påkrævede felter

Kontakt os

Kan vi hjælpe din virksomhed med løsninger indenfor fødevareproduktion, så hører vi gerne fra dig.

 Kontakt os