Dansk Gummi Industri åbner afdeling i USA

Dansk Gummi Industri åbner afdeling i USA

For at stå stærkere i Nordamerika og øge supporten til vores kunder i regionen har Dansk Gummi Industri besluttet at etablere et kontor in Atlanta, Georgia. I USA kommer vi til at bruge navnet Dansk Industrial Rubber. 
 
Med datterselskabet kommer vi tættere på vores amerikanske kunder, særligt i vindbranchen, hvilket gør os mere tilgængelige i forhold til besøg, udviklingsopgaver og generel support.  
 
På kontoret i Atlanta vil vi også have mulighed for at lagre udvalgte produkter til transport, håndtering og opbevaring af vindmøllevinger, hvilket vil reducere leveringstiden markant. 
 
Thomas Wallentin Jensen er leder af USA-afdelingen og han fortsætter:  
 
Det er en unik mulighed for Dansk Gummi Industri og for mig personligt, når vi nu fortsætter rejsen mod at blive den foretrukne leverandør af udstyr til transport, håndtering og opbevaring af vindmøller. 
 
Vi har over 20 års erfaring med at udvikle sikre og modulbaserede løsninger sammen med vores kunder og vores egen udviklingsafdeling med materialeeksperter og specialister indenfor vindmølletransport, der skal hjælpe os med at designe det som vores kunder skal bruge” 
 
For yderligere oplysninger kontakt Thomas Wallentin Jensen på tj@danskrubber.com eller +1 470 907 6528.